I Wish 9 časť 2.

Autor: Maggie Rbd
Časť: 9./2

O 4 mesiace:
Školu som úspešne dokončila a už dávno som si našla byt v Londýne. Už mi tam aj presťahovali veci a teraz som na ceste tam ako 18 ročná. Síce som ich oslávila pred 4 mesiacmi, ale nevadí. S Liamom sme si pár krát volali, ale vždy rýchlo zložil on. Bol čudný. Akoby niečo skrýval. Myšlienky mi behali v hlave ako splašené a mňa z toho vytrhol až hlas moderátorky. 
„Dnes bol člen skupiny One Direction, Liam Payne, prichytený so svojou bývalou priateľkou Danielle Peazer pred miestnym klubom. Párik bol práve v situácii, ktorú určite bude musieť Liam vysvetľovať svojej priateľka Samantha Jones. A čo je vlastne s ňou? Dlho sme ju po boku Liama nevideli. Žeby ho už omrzela? Bližšie informácie už čoskoro," dohovorila. Pozerala som na obrazovku a oči mi zaliali slzy. 
„Ako mohol... ako mi to mohol urobiť... ten idiot," kričalo moje vnútro. 
„Konečne prídem do Londýna, za ním, a on ma podvádza so svojou ex," hovorila som si sama pre seba. Zrazu mi zazvonil mobil. Na obrazovke svietilo meno Niall. S ním som si volala najčastejšie. Rozumel mi ako nikto iný. Akoby tušil, že niečo nie je v poriadku.
„Áno?" ozvala som sa s roztraseným hlasom.
„Sam, čo sa stalo?" spýtal sa ma starostlivo. 
„Niall ja... ," zlomil sa mi hlas a ja som sa rozplakala.
„Hneď sme tam. Chvíľočku vydrž," povedal a zložil. Zarazilo ma slovíčko SME. 
„On príde aj s chalanmi?" znela mojim vnútrom otázka. Zazvonil zvonček.
„To som tak dlho rozmýšľala?" pýtala som sa sama seba, keď som išla otvoriť dvere. Odpoveď som už nedostala, pretože som hneď bola uväznená v Niallovom medveďom objatí (Horan Hug). Za ním stáli chalani s neskrývaným prekvapením v tvárach. Chvíľku im to trvalo, kým sa spamätali a tiež ma objali. Ja som sa v ich objatí znovu rozplakala. Chalani ma zatiahli dnu a zabuchli dvere. Teraz som bola iba v Niallom objatí a tak som prišli až do obývačky. Posadila som sa na gauč a neprestávala plakať. Keď som sa trochu ukľudnila, pozrela som na chalanov. Každý s nich mal v očiach očakávanie, čo poviem. 
„Sam, čo sa stalo?" ujal sa slova Niall.  
„Videli ste dnešné správy?" opýtala som sa ich. Záporne pokývali hlavami. Prešla som k môjmu notebooku a zapla som ho. Našla som stránku známeho bulvárneho časopisu a hneď tam bol článok o Liamovi. Ukázala som ho chalanom a tí neverili vlastným očiam. 
„V poslednej dobe bol vážne divný," skonštatoval Harry.
„Ale nechápem ako ti to mohol urobiť," pozrel na mňa. Ja som iba mlčala.
„Ani je to nechápem," ozval sa Zayn.
„Dohováral som mu aby sa ťa nevzdával, aby za teba bojoval, ale evidentne ma nepočúval." Chalani prikývli. Ja som sa iba pozerala do blba. Nemala som na nič chuť. Vstala som, že si idem po vodu, prišla som do kuchyne, ale zrazu sa mi podlomili nohy a ja som videla iba tmu.

Časť je hotová. Táto je venovaná mojej BFF Miške ;) Enjoy it
Maggie Rbd

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Je to oficiálne. Zayn Malik opustil skupinu One Direction!

Bullied - 1.časť