Veľmi dôležité !!!!!!!

ČTĚTE ČTĚTE ČTĚTE ! DŮLEŽITÉ INFORMACE !!!!!!!!!!

Ahoj Directioners ze SK a ČR.
Už jste to viděli? Jsem si jistá, že 80% z vás ano. >http://tomobum.tumblr.com/post/66604206758/niall-goes-for-a-jog-outside-of-his-parents-house

Takhle to ale přece dál nejde.
A co to způsobuješ? [Nakopíruji to sem z jednoho příspěvku odemně, je to komentář - taky odemně]
Jen by si měli všichni uvědomit.. jednu věc..
Pořád na něj křičeli, že je ošklivej a tak si nechal dát rovnátka. Mam je taky, neuvěřitelně to bolí, je to hrozná bolest, když se to nasazuje, když se to utáhne, nemůže člověk ani pít, natoži jíst/mluvit pořádně, a on ještě dokázal zpívat.
potom na něj křičeli, že je tlustej, že furt jenom žere a že je vypasenej, že vedle nich nemá co dělat, že je nula. A on to zase udělal. zase se změnil, jenom kuli nim. Začal hubnout, začal běhat a posilovat, přestal tolik papat a myslim si, že už tohle je podvýživa. Udělal to, aby se zalíbil, aby měl taky fanynky, aby ho měli rádi a přestali ho terorizovat těma zpráva na tt, plakátama na koncertecha řečma všude venku. A co má jako přijít dál?! To vážně stojí za to, aby tohle dělal? Je dokonalej, i kdyby byl tlusťoučkej, nebo třeba měl křivý zuby, vždyť jsou to jenom detaily, je to jenom vzhled! Je dokonalej i bez toho, aby měl svaly, to na něm bylo vždycky to vyjímečný. vždycky byl vyjámečnej tím, že měl křivý zoubky a ten roztomilej úsměv. Chápu, taky jsem nechtěla křivý zuby, ale on, on se mění jenom kuli nim. těm krávám, co mu tohle říkají.
Zayn se taky hodně změnil, i Louis. A to jenom kuli dalším pipinám, co říkají tyhle sračky. Zayn už není tak sebejistej, ztrácí vejšky, protože s eobjí, že mu zase budou nadávat a Louis? To jste si nevšimli, že už nemá na rtech ten věčnej úsměv a nevtipkuje, nedělá si ze všeho srandu, ale bere to vážně? Jo, můžeme to brát tak, že dospívá, ale vždyť jsou to pořád puberťáci, A já jsem si jistá tím, že kdyby nebyly ty nány, co tohle říkají, kdyby nebyli haters, tak by se všechno vrátilo. Niall by byl stejnej jako dřív a ostatní taky.. Kdyby..

>>>>>>TAKŽE. Jsem se rozhodla to tak nenechat. přece to tak dál nejde. Nemůže pořád hubnout a měnit se tak, jak budou oni chtít!! 24.11.2013, v 18.00 budeme trendovat #NiallPleaseStopLoseWeigh(Nialle prosím, přestaň hubnout).
Musí vědět, že ho máme rády takovýho, jaký je!

PRAVIDLA TRENDOVÁNÍ
-Nepište tam čísla! tím nám nepomůžete, tím budeme mít akorát zablokované tweety
-Pište k tomu i nějaké věty, klidně třeba česky
-Označujte tam lidi, klidně jednoho padesátkrát.
-Zvěte lidi, ať vám dají RT
-BEZ KŘÍŽKU!!!!!!!!

SPOLUPRÁCE
-To, že dáte RTT neznamená, že uděláte člověku reklamu, ale že pomůžete.
-Posílejte to na vaše stránky a lidem, co tady nejsou
-Pokuste se spolupracovat i s lidma ze zahraničí. Jsem si jistá, že nikdo nechce, aby Niall hubnul dál !

POMOZTE
-protože nemám už moc času na to, sehnat mnoho lidí, rozhodla jsem se to dát na 24.11. protože je to neděle a bude zima, takže spousta lidí bude u počítače doma. v teple
-Kluci možná budou taky na počítači, protože den před tím budou mít 7 hours livestream. :)- to znamená volno!
-POSÍLEJTE TO DÁL! Do skupin, na stránky, do chatů a do skupinových chatů
No a kdo to dočetl sem, gratuluji, to je celé
tak prosím, pokuste se... Můžeme se tam dostat, když nám pomůžou i jiné státy!
Moc děkuju, věřím, že to dokážeme :')
#DirectionersPower!

prosííím neodignorujte to  ....myslím, že vetšina z vás sa o nich bojí  ... *Tommo*

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Je to oficiálne. Zayn Malik opustil skupinu One Direction!

Bullied - 1.časť