I Wish 14

Autor: Maggie Rbd
Časť: 14



Po 2 týždňoch
S Liamom sme zase spolu a to už dva týždne. Thomas sa zatiaľ o nič nepokúsil. Chalani pred chvíľou odišli do štúdia a my baby sme u nich doma. Pozerali sme Teóriu Veľkého Tresku a poriadne sme sa nasmiali. Ani sme si nevšimli, že čas tak rýchlo uletel a chalani sa vrátili. Všimla som si, že s Harrym bola akási blondína. Zdala sa mi povedomá. 
„Ahoj, zlatko," ozval sa vedľa môjho ucha Liamov hlas.
„Ahoj, miláčik," objala som ho a pobozkala. 
„Kto je to s Harrym?" opýtala som sa.
„To je Taylor. Jeho priateľka," skrčil nos od zhnusenia.
„Tá Taylor? Swift?"
„Hej." Otočila som sa a ona sa na nás pozerala. Nakrčila nos akoby jej niečo vadilo a prebehla ma očami od hlavy po päty, a späť. 
„Baby chcem vám predstaviť moju priateľku Taylor. Tay to je Louisova priateľka Eleanor, Zaynova Perrie a Liamova Samantha," zoznámil nás Harry. Taylor si nás iba premerala a pohŕdavo sa zaškerila. Prešla okolo nás akoby sme tam vôbec neboli a začala sa muchlovať s Harrym. Louis sa im otočil chrbtom a strčil si prst do úst naznačujúc vracanie. Všetci sme sa zasmiali a presunuli sa do kuchyne. Ani sme sa nenazdali a už bol večer. Taylor s Harrym sa premiestnili do izba, z ktorej sa po chvíľke ozývali čudné zvuky. My ostatní sme sedeli v obývačke a pozerali nejaký film. Najprv odišli Zayn a Perrie. Že vraj sú unavený. Potom Louis a El a nakoniec Niall. Ostali sme iba ja a Liam. Film už skončil a my sme sa tiež odobrali do izby. Liam sa šiel osprchovať a ja po ňom. Keď som sa vrátila do izby, sedel na posteli a čakal na mňa. Vstal a usmial sa. Pozerala som na neho čo robí. Podišiel ku mne a začal ma bozkávať. Najprv jemne, ale potom vášnivejšie. Chytil ma za zadok a nadvihol, aby som si mohla omotať nohy okolo jeho pása. Pomaly som mnou prešiel k posteli a položil ma na ňu. Spýtavo sa na mňa pozrel a ja som prikývla. Môžete si domyslieť čo bolo. Nič lepšie som nezažila. Ráno ma zobudil Liamov dotyk na mojom líci. Otvorila som oči a stretla sa s hnedými kukadlami. 
„Ahoj," usmial sa na mňa. 
„Ahoj," zachrapčala som. 
„Ako si sa vyspala?"
„Úžasne a ty?"
„Tiež," usmial sa a pobozkal ma. Keby sa nebol ozval môj žalúdok, nezostalo by to iba pri bozkávaní. Keď sme zišli dolu už tam boli všetci ostatný. Aj tá zmaľovaná bloncka s blbým odtieňom rúžu. Sadli sme si a najedli sa. Chalani znovu išli do štúdia a baby mali robotu. Tak som s ňou ostala sama. 
„Ty vieš kto ma poslal, že Sam?" ozvala sa za mojím chrbtom Taylor. Záporne som pokrútila hlavou.
„Ale vieš," zasmiala sa. Znelo to ako kŕdeľ čajok. 
„Thomas," zašepkala som so strachom v očiach. 
„Áno, on. A práve stojí za tebou." Než som sa nazdala na mojich ústach pristála handrička v niečom namočená, ja som to vdýchla a omdlela.

Eleanor
Ja a Perrie sme sa ráno rozlúčili so Sam a išli do práce. Pezz mala nahrávanie a ja fotenie. Ubehlo to dosť rýchlo, a tak som sa rozhodla, že sa vrátim za Sam. Keď som prišla k domu, všimla som si, že bránka je dokorán otvorená a dvere poodchýlené. Bránku som zamkla a vydala sa k domu. Vstúpila som a skoro všetko bolo rozhádzané. Pomaly som zatvárala dvere a vsimla som si, že na nich je nalepený nejaký papier. Zobrala som ho prečítala.

„Ak chcete Samanthu späť, zaplatíte 500 000 libier do zajtrajšieho rána inak jej môžete dať zbohom. A žiadna polícia! T&T"

Slzy sa mi nahrnuli do očí a ja som schytila mobil, aby som zavolala Pezz a chalanom. 
„Pezz?" vyhŕkla som do telefónu. 
„El, čo sa stalo?"
„Na to nie je čas. Rýchlo príď," s tými slovami som jej zložila. Potom som zavolala Louisovi.
„Ahoj, zlatko." 
„Ahoj. Rýchlo musíte prísť."
„Prečo?" 
„Lebo to je súrne! Do vášho domu," aj jemu som zložila a prehľadala celý dom, či nenájdem Taylor a Sam a zistím, že to bol iba fór. Ale nikde nikto. Celá zničená som si sadla na schody a hlavu dala do dlaní. Zrazu sa otvorili dvere a dnu niekto vtrhol.
„El," vyhŕkol niekto. Louis. Hneď som zdvihla hlavu a pozrela sa na nich. Všetci sa na mňa dívali a dožadovali sa odpovede. Bez slova som im podala ten papier a oni si ho prečítali. Ako do Pezz dočítala odpadla. Ešteže ju Zayn zachytil. Rýchlo som k nej pribehla a odniesli sme ju na gauč. 
„T&T?" ozval sa Harry.
„Kto je to?" 
„Zapoj tú svoju kučeravú hlavu trochu," ozvala som sa zase ja. 
ƒ„Čo?" nechápali.
„T&T. Nezdajú sa vám tie iniciály povedomé?" nechala som otázku visieť vo vzduchu. Nialla akoby osvietilo a nad hlavou sa mu rozsvietila žiarovka.
„Thomas a Taylor!" vykríkol. Prikývla som. 
„Čože? Taylor? Ale ona-," zasekol sa Harry, keď si všimol naše výrazy. 
„Neverím," zašepkal a Louis ho objal okolo ramien. 
„Iba ma využívala. Určite pracovala pre Thomasa."
„Ako dostaneme Sam späť?" ozvala sa Pezz z gauča. 
„Tak ako chce, len budeme mať so sebou stráž."
„Ako ju chceš mať, keď nás bude sledovať a napísal, že nemáme volať políciu."
„A Paul je čo?" Vtom vo mne hrklo. Áno, Paul má takú moc. 
„Môže byť," usmiala som sa. Zrazu Liamovi zapípal mobil. Pozrel sa naň a zamrzol. Všetci sme sa k nemu nahrnuli a pozreli sa na displej. Bolo tam:

„Dávaj si pozor, Payne. Sledujem vás. Ak sa snažíte o akýkoľvek plán, podľa Elinho úsmevu, nepodarí sa vám to. Peniaze chcem zajtra o 8 pri starých lodeniciach. Thomas"

„Ten parchant," zavrčal Louis a hnal sa k oknu, a zatiahol žalúzie.


A/N:
2 dieli :) Enjoy, Maggie Rbd

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Je to oficiálne. Zayn Malik opustil skupinu One Direction!

Bullied - 1.časť